Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa

• Eteenpäin Värikäs toimisto Lontoossa

Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa

Siirry Studios Architects mukana suunnittelussa toimistotilaa Forward yritys Lontoossa. Tarve laajennus toteutuu hankinnan viereisessä huoneessa on entinen varasto, joka oli yhdistetty jo olemassa. Tämän seurauksena kaksikerroksinen toimisto täydennettiin paitsi uusia työasemia ja toimistoja, mutta myös esityksen, musiikki ja peli huonetta, ruokasali, kahvila, ylimääräisiä kokous- asiakkaiden kanssa ja vankka vastaanoton.

Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa

Arkkitehtien tehtävänä oli kääntyä tavallisen toimiston elinvoimainen tilaa luovuudelle nuorten työntekijöiden käynnistyksen alalla multimediateknologiaa. Voit tehdä tämän, yksittäiset toiminnalliset alueet on koristeltu erilaisia ​​keskenään. Jossain satuja voidaan jäljittää teema "Liisan seikkailut ihmemaassa", mutta jossain - tietokonepeliä "Super Mario".

Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa

Vastaanotetaan koristeltu punainen matolle, ja sama kirkas seinät, ja yksi käytävillä muodostettu valtava keskeinen reikä ovella. Takana paksut samettiverhot piilossa violetti virkistys ja viihteen alueilla. Ja kuten kaikkien suosikki tapaamispaikka seisoo veistos jättiläinen hummeri. Kaikki nämä tyylikeinoja tekevät toimisto epätavallisen värikäs, kohottava, antavat myönteisiä tunteita ja uusia luovia ideoita.

Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa Värikäs toimisto Eteenpäin Lontoossa